Guardia di Finanza

Bar dhe Zjarr

Është piku i sezonit dhe dhjetëra burra të djersitur po punojnë fushat në Tragjas, një fshat në Shqipëri, po korrin boçet e kanabisit. Ato mbikëqyren...

Ministri Tahiri dhe aritmetika e drogës

Ministri Tahiri dhe aritmetika e drogës

Policia e shtetit njoftoi dje se në dy fluturimet e fundit të Guardia di Finanza nuk janë gjetur më parcela të mbjella me kanabis. Zyrtarisht,...

1 2 3