hapja

Amerikanët kundër hapjes së shkollave

Amerikanët kundër hapjes së shkollave

Një sondazh i Politico/Morning Consult në Amerikë ka treguar se pjesa më e madhe e elektoratit amerikan mendojnë se kopshtet dhe shkollat nuk duhen hapur...

Rregullat e reja të hapjes nga 1 qershori

Rregullat e reja të hapjes nga 1 qershori

Duke nisur nga 1 qershori kufijtë tokësor me vendet fqinje do të hapen për të gjithë shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi pavarësisht...