Himare

Ekzekutohet një person në Himarë

Ekzekutohet një person në Himarë

Një person është ekzekutuar mëngjesin e së shtunës në Himarë. Sipas të dhënave, viktima është Niko Goro, pronar i një lokali dhe një hoteli në...