Identifikimi elektronik
KQZ teston pajisjen për identifikimin elektronik

KQZ teston pajisjen për identifikimin elektronik

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve testoi të shtunën identifikimin elektronik të votuesve. Komisioneri Shtetëror, Ilirjan Celibashi deklaroi se pajisja identifikon qytetarin në 1 minutë dhe se...