Ilir Meta
Meta jep një mesazh kundër racizmit

Meta jep një mesazh kundër racizmit

Presidenti i Republikës Ilir Meta përmes një fotografie të shpërndarë në Facebook ka dhënë mesazhin e tij kundër racizmit. Presidenti ka publikuar foto, me Frensis,...

Sportistët do të marrin pension të posaçëm

Sportistët do të marrin pension të posaçëm

Sportistët që kanë dhënë kontribut dhe kanë spikatur do të përfitojnë pension të posaçëm nga shteti. Presidenti Ilir Meta miratoi sot ligjin e për sigurimet,...

1 2 3 4 5 25