Imigrimi
Situata e imigrimit të paligjshëm në Shqipëri

Situata e imigrimit të paligjshëm në Shqipëri

Që nga vitit 2018 Shqipëria është bërë një nga korridoret kryesore të imigrimit të paligjshëm të qytetarëve afrikanë dhe aziatikë drejt BE-së. Në emisionin “Me...