Inceneratoret per djegien e mbetjeve
Arritjet për mjedisin, 2017

Arritjet për mjedisin, 2017

Në këtë shkrim kryesisht pasqyrohen arritjet e çështjeve, ku shoqëria civile është përfshirë, pasi Qeveria, njesitë vendore dhe çdo institucion e bëjnë vetë bilancin e...