INSTAT

Elsa Dhuli propozohet drejtoreshë e INSTAT

Elsa Dhuli propozohet drejtoreshë e INSTAT

Elsa Dhuli u propozua të hënën, drejtoreshë e Institutit të Statistikave, nga Komisioni për Ekonominë dhe Financat. Dhuli do të votohën të martën në seancë...

Rama — Mos u shqetësoni për emigracioni

Rama — Mos u shqetësoni për emigracioni

Kryeministri Rama i ftuar sot në konferencën e organizuar nga INSTAT mbi “Sfidat e emigracionit”, u shpreh se nuk ka arsye pse të shqetësohemi për...

1 2