Integrimi evropian
Liderët e BE-së takim informal më 7 maj

Liderët e BE-së takim informal më 7 maj

Udhëheqësit e BE-së do të takohen në Porto më 7 dhe 8 maj për të diskutuar çështje sociale, pandeminë COVID-19 dhe marrëdhëniet ndërkombëtare. Takimi informal...

1234