Italia
Më 3 qershor Italia hap kufijtë

Më 3 qershor Italia hap kufijtë

Italia do të hapë kufijtë rajonal dhe ndërkombëtar më 3 qershor. Kushdo që do te hyjë në Itali nuk do t'i nënshtrohet karatinimit për 14...

Italia mbyll shkollat, hapen në shtator

Italia mbyll shkollat, hapen në shtator

Italia ka vendosur të vazhdojë me rihapjen graduale të ekonomisë dhe aktiviteteve shoqërore, por shkollat do të qëndrojnë mbyllur deri në shtator. Lajmi u bë...

1 2 3 6