Joker

Oscar 2020, filmi Joker pretendenti kryesor

Oscar 2020, filmi Joker pretendenti kryesor

Akademia e Arteve dhe Shkencave në Shtetet e Bashkuara shpalli dje kandidaturat për çmimet Oscar, ku Filmi Joker, me aktor kryesor Joaquin Phoenix është pretendi...