KA

KQZ shqyrton ankesën e PD-së më 23 mars

KQZ shqyrton ankesën e PD-së më 23 mars

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve në KQZ do të shqyrtojë ankesën e PD-së për largimin e 78 kandidatëve për deputet nga lista. KQZ njoftoi se...