KED
?>
KED mblidhet në shkelje të ligjit

KED mblidhet në shkelje të ligjit

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi (KED) në mbledhjen e mbajtur dje vendosi rritjen e numrit të punonjësve administrativ dhe caktoi datën e mbledhjes së ardhshme....

Çfarë ndodh me KED-in pas shkarkimit të Dedes?

Çfarë ndodh me KED-in pas shkarkimit të Dedes?

KPA shkarkoi  nga detyra Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja për shkak të mosjustifikimit të pasurisë me burime të ligjshme financiare. Shkarkimi i Dedes shkakton...

Shorti i KED në shkelje ligjore

Shorti i KED në shkelje ligjore

Sot Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi zgjodhi me short nentë anëtarët e rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED) për vitin 2019. KED zgjidhet...

1 2 3 4