Kepi i Rodonit
Një vizitë në Kepin e Rodonit

Një vizitë në Kepin e Rodonit

Nëse do të vizitoni Shqipërinë dhe Tiranën këtë verë, atëherë padyshim duhet të vizitoni dhe Kepin e Rodonit. Pse? Sepse Kepi i Rodonit, shumë afër...