Keshilli Bashkiak

Këshilli Bashkiak i Shkodrës padit Voltana Ademin

Këshilli Bashkiak i Shkodrës padit Voltana Ademin

Këshilli Bashkiak i Shkodrës paditi kryebashkiaken e Shkodrës, Voltana Ademi në lidhje me zëvendësimin dhe emërimin e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës të klubit të futbollit...