keshilli politik
Keshilli Politik mblidhet nesër në mesditë

Keshilli Politik mblidhet nesër në mesditë

Këshilli Politik do të mblidhet, të premten (18 shtator), në orën 12:00, pas dakordësisë mes opozitës dhe shumicës. Këshilli do të diskutojë propozimet për reflektimin...

123410