keshilli politik

Këshilli Politik mblidhet të premten në 17:00

Këshilli Politik mblidhet të premten në 17:00

Opozita jashtëparlamentare dhe mazhoranca kanë vendosur të takohen në Këshillin Politik të premten në orën 17:00. Në një korrespondence me postë elektronike, mazhoranca ftoi opozitën...

PD dhe LSI kërkojnë mbledhje të Këshillit Politik

PD dhe LSI kërkojnë mbledhje të Këshillit Politik

Opozita jashtëparlamentare kërkon mbledhjen e Këshillit Politik pasditen e së premtes. Përmes postës elektronike, Bylykbashi dhe Vasili kanë njoftuar Partinë Socialiste se janë të gatshëm...

13456710