KLGJ

Si ka ecur procesi i vetingut deri më tani?

Si ka ecur procesi i vetingut deri më tani?

Pas një fillimi të ngadaltë, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka rinisur punën me shpejtësi duke zhvilluar më shumë seanca rivlerësimi me gjyqtarë e prokurorë...

21 orë më parë
Vetingu, gjyqtarja Alma Brati kalon vetingun

Vetingu, gjyqtarja Alma Brati kalon vetingun

Gjyqtarja e Gjykatës së Tiranës Alma Brati kaloi me sukses vetingun dhe u konfirmua në detyrë. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dha sot vendimin pas...

1 2