KLGJ
KLGJ themelon Gjykatat e Posaçme

KLGJ themelon Gjykatat e Posaçme

Këshilli i Lartë Gjyqësor vendosi ngritjen e Gjykatave së Posaçme, të shkallës së parë dhe të apelit kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Në mbledhjen...

1 3 4 5 6 7 12