KLGJ
Vetingu, gjyqtarja Alma Brati kalon vetingun

Vetingu, gjyqtarja Alma Brati kalon vetingun

Gjyqtarja e Gjykatës së Tiranës Alma Brati kaloi me sukses vetingun dhe u konfirmua në detyrë. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dha sot vendimin pas...

EURALIUS: Vetingu mbaron në 2021

EURALIUS: Vetingu mbaron në 2021

Për herë të parë që nga fillimi i procesit të vetingut, EURALIUS, misioni i asistencës në drejtësi i financuar nga BE, dha një afat për...

1 4 5 6 7