Kodi Penal
Meta sqaron arsyet e miratimit të Kodit Penal

Meta sqaron arsyet e miratimit të Kodit Penal

Presidenti Meta në një intervistë për Nova Media sqaroi arsyet e miratimit të ndryshimeve të Kodit Penal. “Çdo keqkuptim që bëhet midis qëndrimeve të Presidentit...

Meta: Nuk ka pranverë mes meje dhe qeverisë

Meta: Nuk ka pranverë mes meje dhe qeverisë

Presidenti Ilir Meta tha se nuk ka pranverë mes tij dhe qeverisë, “është konçidencë”. “Nuk kemi të bëjmë me pranverë. Është konçidencë. Pranvera ime lidhet...

1 2 3 4