Kokaina
Fantabanane dhe narkospekullime

Fantabanane dhe narkospekullime

Kokaina e fshehur ne banane mbush faqet e gazetave shqiptare me diskutime dhe hipoteza: thejsht si ushtrim logjik po ndërtojmë një skenar në bazë të...