Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK)
Gjyqtarja Manjola Xhaxho kalon vetingun

Gjyqtarja Manjola Xhaxho kalon vetingun

Manjola Xhaxho, gjyqtare në Gjykatën e rrethit Tiranë , kaloi me sukses procesin e rivlerësimit të figurës, vetingun dhe u rikonfirmua në detyrë. Vendimi për gjyqtaren...

Prokurorja Fatjona Memçaj kalon vetingun

Prokurorja Fatjona Memçaj kalon vetingun

Fatjona Memçaj, proruroja e Apelit të Tiranës, kaloi me sukses procesin e rivlerësimit të figurës, vetingun. Vendimi për prokuroren Memçaj u dha sot nga Komisioni...