Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK)
Vetingu, gjyqtarja Alma Brati kalon vetingun

Vetingu, gjyqtarja Alma Brati kalon vetingun

Gjyqtarja e Gjykatës së Tiranës Alma Brati kaloi me sukses vetingun dhe u konfirmua në detyrë. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dha sot vendimin pas...

12347