koncesione
Qeveria drejt dhënies së dy rrugëve me koncesion

Qeveria drejt dhënies së dy rrugëve me koncesion

Dy akse rrugore do të ndërtohen dhe menaxhohen nga kompani private, përmes marrëveshjeve koncesionare me Qeverinë Rama. Lajmin e ka bërë publik zëvendësministri i Transporteve...

Ndiq koncesionet…

Ndiq koncesionet…

“Ndiq paratë”, i tha informatori Goja e Thellë Bob Uduordit të Washington Post-it i cili kishte ngecur dhe nuk po arrinte të zbërthente dot skandalin...

Manastirliu në mbrojtje të koncesioneve

Manastirliu në mbrojtje të koncesioneve

Ogerta Manastirliu, ish drejtoresha e Qendrës Spitalore “Nënë Tereza” (QSUT), u emëruar sot Ministre e Shëndetësisë. Edhe Manastirliu, si drejtoreshë e QSUT-së, ka ndjekur të...

1 2