konflikti Izrael-palestine
Papa bën apel për paqe në Jeruzalem

Papa bën apel për paqe në Jeruzalem

Papa Françesku bëri thirrje të dielën për ndalje të dhunës mes palestinezëve dhe izraelitëve në Jeruzalem. "Ndjek me shqetësim të veçantë ngjarjet që po ndodhin...

12