Korce
Rreshje bore në Llogara dhe Korçë

Rreshje bore në Llogara dhe Korçë

Autoriteti Rrugor, ARRSH njoftoi se në juglindje të vendit, në veri dhe në Qafën e Llogarasë ka pasur reshje bore pa sjellë probleme me qarkullimin...

1234