Koronavirus
Teatrot e botës do të japin shfaqje online

Teatrot e botës do të japin shfaqje online

Ndërsa sallat e teatrove dhe operat janë të mbyllura për shkak të koronavirusit, disa nga teatrot e botës kanë vendosur të japin shfaqje online, në Ditën Botërore...

1 162 163 164 165 166 199