KQZ
KAS shtyn vendimin për zgjedhjet në Berat

KAS shtyn vendimin për zgjedhjet në Berat

Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve kërkoi të premten më tepër kohë për shqyrtimin e provave të paraqitura nga subjektet zgjedhore PD-AN dhe LSI,  për shpalljen...

PD: Do apo jo Rama transparencë do bëhet

PD: Do apo jo Rama transparencë do bëhet

Partia Demokratike akuzoi anëtarët socialistë të Komisionit të Ankimimeve në KQZ, për mospranimin e kërkesave për informacion, për zgjedhjet në Gjirokastër. Gazment Bardhi, sekretari i...

PD: Të përsëriten zgjedhjet në 9 qarqe

PD: Të përsëriten zgjedhjet në 9 qarqe

Partia Demokratike do t’i kërkojë KQZ-së që rezultati i zgjedhjeve të 25 prillit në 9 qarqe të vendit të shpallet i pavlefshëm dhe të ketë...

1234531