KQZ

Dorëhiqet Zëvendës kryetari i KQZ-së

Zëvendës kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Hysen Osmanaj dha sot dorë heqjen nga ky post. Arsyet ende nuk janë bërë publike. Në vendin e Zotit...

Kodi Zgjedhor ka vdekur!

Kodi Zgjedhor ka vdekur!

Nëse deri më tani nuk kishte ndodhur, tashmë është zyrtare: Kodi Zgjedhor ka vdekur! Pavarësisht faktit që marrëveshja McAllister+ është cilësuar si triumf për demokracinë...

KQZ miraton fletën e votimit

KQZ miraton fletën e votimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve hodhi sot shortin për renditjen e partive në fletën e votimit të 25 qershorit. Renditja në fletën e votimit do të...

KQZ i jep 24 orë kohë PD të plotësojë listat

KQZ i jep 24 orë kohë PD të plotësojë listat

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) vendosi dje t'i japë Partisë Demokratike (PD) 24 orë shtesë për të përfunduar listat shumëemërore të kandidavtëve dhe formularët  e...

KQZ nuk i heq mandatin Tom Doshit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve votoi sot unanimisht kundër heqjes së mandatit së deputetit Tom Doshi. Kërkesa për heqjen e mandatit të zotit Doshi ishte bërë...

1 7 8 9 10 11