Kronika
Kërcënohet gjyqtarja në Tiranë

Kërcënohet gjyqtarja në Tiranë

Një 39-vjeçar u arrestua të enjten sepse kërkcënoi një gjyqtare në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur në zonën e “Komunës së Parisit”. Personi me inciale A.L...

Arrestohen 3 persona në Durrës

Arrestohen 3 persona në Durrës

Policia e Durrësit arrestoi 3 persona për krime të ndryshme. Një shtetas u arrestua për trafik municionesh luftarake, një tjetër për një sërë vjedhjesh në...

Vazhdojnë ndryshimet në policitë vendore

Vazhdojnë ndryshimet në policitë vendore

4 shefa të rinj komisariatesh u emëruan në strukturën e policive të Sarandës, Korçës, Durrësit dhe në Komisariatin numër 2 në Tiranë. Ndryshimet erdhën pas...

12319