Kryemadhi
Kryemadhi garon në 4 qarqe

Kryemadhi garon në 4 qarqe

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi njoftoi se do të garojë në 4 qarqe. Deri më tani ajo ka vendosur të kandidojë në Tiranë, Fier dhe...

1 2 3 4