Kryeministri Rama
Mbetjet e Durrësit do të digjen në Tiranë

Mbetjet e Durrësit do të digjen në Tiranë

Mbetjet e Durrësit do të digjen në inceneratorin e Tiranës. "Këto ditë që flasim po kryhet një proces finalizmi dhe negociimi me bashkinë e Durrësit...

Shpallet gjendje e jashtëzakonshme edhe në Laç

Shpallet gjendje e jashtëzakonshme edhe në Laç

Kryeministri Edi Rama vendosi sot të përfshinte në zonat me gjendje të jashtëzakonshme edhe Laçin. Gjatë mbledhjes së qeverisë, mëngjesin e së premtes, Kryeministri tha...

1 2 3