kryeministria
Vazhdon qëndresa e studentëve

Vazhdon qëndresa e studentëve

Pasi një grup studentësh kaluan natën përpara Kryeministrisë, studentët kanë vazhduar dhe sot me protestat masive përpara Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë. Sot studentët kanë...