kuvend
Vendimet që pritet të marrë Kuvendi të hënën

Vendimet që pritet të marrë Kuvendi të hënën

Kuvendi do të mblidhet të hënën në orën 17:00 për të zgjedhur organet e përhershme, byroja, sekretariatet dhe kryetarët e komisioneve parlamentare. Partia Socialiste ka...

Kuvendi zgjedh të hënen organet drejtuese

Kuvendi zgjedh të hënen organet drejtuese

Kuvendi do të zgjedhë të hënën në orën 17:00 organet drejtuese të Kuvendit, sipas njoftimit për media, të shtunën. Të premten në seancën e parë...

1235