Kuvendi

Kuvendi i Kosovës shqyrton sot projektbuxhetin

Kuvendi i Kosovës shqyrton sot projektbuxhetin

Kuvendi i Kosovë do të shqyrtojë të hënën projektbuxhetin. Projektligji për buxhetin është dërguar në Kuvend nga qeverisë në detyrë pasi është shqyrtuar në Komisionin...

Kuvendi rifillon punën në 18 janar

Kuvendi rifillon punën në 18 janar

Kuvendi përfundoi sot sesionin parlamentar të këtij viti. Lajmin e bëri të ditur kryetari i parlamentit, Gramoz Ruçi. Ai njoftoi se sesioni tjetër do të...

Zgjidhet sot kreu i ri i ILDKP-së

Zgjidhet sot kreu i ri i ILDKP-së

Kuvendi do të zgjedhë sot kreun e ri të Inspektoriatit të Lartë të deklarimit të pasurive dhe konfliktit të interesave. Në garë për këtë post...

12345613