Liria e medias
Meta kthen në Kuvend paketën anti-shpifje

Meta kthen në Kuvend paketën anti-shpifje

Presidenti Ilir Meta ktheu sot për rishqyrtim në parlament ndryshimet e bëra nga qeveria në 2 ligje atë për mediat audiovizive dhe komunikimet elektronike. Këto...

Ngjarjet më të rëndësishme të 2019-s

Ngjarjet më të rëndësishme të 2019-s

12 muajt e këtij viti kanë qenë shumë dinamikë, por pavarësisht kësaj, Exit News ka qenë këtu duke ju sjellë informacione dhe raportime të përditësuara....

Protesta e gazetarëve në foto

Protesta e gazetarëve në foto

Gazetarë, përfaqësues të medias dhe aktivistë për të drejtat e njeriut protestuan dje përpara parlamentit kundër miratimit të dy projektligjeve për median të qeverisë Rama...

1 2 3 8