Liria e shprehjes
SHBA, Trump paditet për sulmet ndaj medias

SHBA, Trump paditet për sulmet ndaj medias

Një grup organizatash amerikane që mbrojnë shtypin e lirë dhe lirinë e shprehjes, kanë paditur Presidentin Donald Trump në gjykatën federale për sulmet e tij...

1 2