Liria e shprehjes

SHBA, Trump paditet për sulmet ndaj medias

SHBA, Trump paditet për sulmet ndaj medias

Një grup organizatash amerikane që mbrojnë shtypin e lirë dhe lirinë e shprehjes, kanë paditur Presidentin Donald Trump në gjykatën federale për sulmet e tij...

Ky shtet ka dy standarte. Ja përse…

Ky shtet ka dy standarte. Ja përse…

Dy ditë më parë në mbrëmje vonë, disa prej portaleve ende në punë njoftuan se forcat policore të antiterrorit kishin shoqëruar në komisariat, Kastriot Myftarajn,...

1 2 3 4