Luan Daci

ONM kërkon shkarkimin e Luan Dacit

ONM kërkon shkarkimin e Luan Dacit

Kolegji i Posaçëm i Apelit njoftoi të martën se do të niste procedim disiplinor ndaj gjyqtarit të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci, me...

Dënohet me burg Luan Daci

Dënohet me burg Luan Daci

Gjykata e Posaçme e Apelit e dënoi me burg ish-anëtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit (KPA), Luan Daci me 8 mars, për fallsifikim dhe...

Vendimi për Luan Dacin jepet në 8 mars

Vendimi për Luan Dacin jepet në 8 mars

Gjykata e Posaçme e Apelit do të shpallë vendimin për ish anëtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci me 8 mars. Lajmi u...

Shtyhet sërish gjyqi për Luan Dacin

Shtyhet sërish gjyqi për Luan Dacin

Gjykata e Posaçme e Apelit ka shtyrë, të hënën, seancën gjyqësore për anëtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci. Seanca e radhës pritet...

Daci dënohet me shërbim prove për 12 muaj

Daci dënohet me shërbim prove për 12 muaj

Gjykata e Posaçme ka dënuar me 12 muaj shërbim prove anëtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci. Në seancën e sotme, gjyqtari Sandër...

1235