Luan Daci
SPAK e vendosur për ligjshmëri në KPA

SPAK e vendosur për ligjshmëri në KPA

Në 20 Maj, Gjykata e Posacme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar vendosi të pranojë kërkesën e SPAK për pezullimin nga detyra të gjyqtarit të...

12345