Lufta kunder droges

Vlorë, kapet një ton kanabis

Policia e Vlorës ka kapur ditën e sotme rreth 1 ton kanabis dhe ka arrestuar dy persona në zonës midis plazhit të LEvanit dhe Darëzezës....

12