Lumir Abdixhiku
Lumir Abdixhiku zgjidhet kryetar i LDK-së

Lumir Abdixhiku zgjidhet kryetar i LDK-së

Lumir Abdixhiku është zgjedhur të dielën  kryetar i LDK-së në Kuvendin Zgjedhor. Bashkë me Abdixhikun për këtë post garuan edhe Lutfi Haziri dhe Besian Mustafa....