LVV

LVV sqaron dështimin e negociatave me LDK

LVV sqaron dështimin e negociatave me LDK

Boiken Abazi, përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosja në Tiranë, në një postim në Facebook ka dhënë argumentet e LVV-së pse ende nuk po arrihet marrëveshja e...

48 orë me Lëvizjen Vetëvendosje

48 orë me Lëvizjen Vetëvendosje

Gjatë zgjedhjeve të vitit 2017, Partia “Lëvizja Vetëvendosje” (LVV) doli e para pasi fitoi 27.49 për qind të votave dhe 32 vende në parlament. Sidoqoftë,...

1 2