LVV
Pse nuk është dita për Vetvendosjen

Pse nuk është dita për Vetvendosjen

Një nga gjërat më interesante që ka rezultuar nga zgjedhjet politike në Kosovë, qysh prej fillimit të tyre e deri në këto të fundit, është...

LVV sqaron dështimin e negociatave me LDK

LVV sqaron dështimin e negociatave me LDK

Boiken Abazi, përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosja në Tiranë, në një postim në Facebook ka dhënë argumentet e LVV-së pse ende nuk po arrihet marrëveshja e...

48 orë me Lëvizjen Vetëvendosje

48 orë me Lëvizjen Vetëvendosje

Gjatë zgjedhjeve të vitit 2017, Partia “Lëvizja Vetëvendosje” (LVV) doli e para pasi fitoi 27.49 për qind të votave dhe 32 vende në parlament. Sidoqoftë,...

1789