Maqedonia në NATO
Maqedonia pranë anëtarësimit në NATO

Maqedonia pranë anëtarësimit në NATO

Me nënshkrimin e marrëveshjes me Greqinë, Maqedonia nuk do të ketë vetëm një emër të ri, por shumë shpejt mund të bëhet dhe anëtare e...