Marrëveshja e Detit
Deti që nuk falet

Deti që nuk falet

Për këtë temë Kolonel Myslim Pashaj publikoi, në prill 2010, një libër, me të njëjtin titull, plot 286 faqe, në brendësi të të cilit ka...

Ka diplomaci…..ka dhe president

Ka diplomaci…..ka dhe president

Vetëm pak muaj pas zgjedhjes së tij në postin e presidentit të Republikës, Ilir Meta ka reaguar me kompetencë të plotë ndaj marrëveshjes që Shqipëria...

1 2 3