maska
Si të bëni maskën tuaj në shtëpi

Si të bëni maskën tuaj në shtëpi

Mbajtja e maskës në publik është bërë e detyrueshme në disa shtete Europiane, ndërsa maskat kirurgjikale me një përdorim kushtojnë dhe shkaktojnë mbetje plastike. Exit...

1 2 3