Media boterore
Media botërore pasqyron konfliktin Llalla-Lu

Media botërore pasqyron konfliktin Llalla-Lu

Media kryesore botërore, përfshi Dailymail, ABC News dhe Washington Post, kanë informuar mbi akuzat e ndërsjellta ndërmjet Prokurorit të Përgjithshëm Adriatik Llalla dhe Ambasadorit Donald Lu....