Minatoret
3 minatorë bllokohen në minierën e Dibrës

3 minatorë bllokohen në minierën e Dibrës

Një inxhinier dhe dy punëtorë dyshohet se kanë mbetur të bllokuar në minierën 'Balgjaj', në Selishtë të Dibrës. Policia ka njoftuar se punonjësit e humbur...

12345